Välkommen till Sjöborgs Maskin AB

Vi marknadsför högkvalitativa verktyg till svensk verktygsindustri, huvudsakligen för skärande bearbetning. Vi har ett brett sortiment inom Gängning, Gängmätning, Borrning, Brotschning, Svarvning och Fräsning för de flesta material allt från Aluminium till Rostfritt och Hardox.

Läs mer

Tänk på att allt går att lösa på något sätt

Vi är ett familjeföretag som grundades 1951 och är kända som en mycket kompetent leverantör av skärande verktyg och mätdon inom Svensk industri.

Vi har det största lagret i Europa vad det gäller Gängtolkar och Gängringar med certifikat såsom M, MF, UN, G, W, NPT, NPTF, Rc/Rp, Tr, PG, BA, etc. med olika toleranser och för Insatsgänga, många finns även i vänsterutförande.

Läs mer

Ny leverantör av högpresterande verktyg

GARR TOOL, nytt varumärke hos Sjöborgs

Det känns riktigt spännande att få in GARR TOOL i Sjöborgs sortiment som ett starkt komplement till våra befintliga varumärken. GARR’s historia liknar dessutom Sjöborgs. GARR TOOL har lång erfarenhet och präglas av en stark entreprenörsanda med långsiktighet i affärsrelationerna. De kan stoltsera med en leveransservice på 99,8% vilket verkligen sticker ut i vår bransch. Sortimentet, dvs samtliga verktyg i katalogen är lagerstandard, så inga semi-standard eller ”nästan lagerlagda” produkter existerar, 99,8% av alla orderrader kan levereras samma dag som beställningen kommer in.

Läs mer

Välkommen till Sjöborgs Maskin AB Sedan 1951 har Sjöborgs Maskin framgångsrikt levererat högkvalitativa verktyg till Svensk industri, huvudsakligen för skärande bearbetning. Vi har ett brett sortiment inom Gängning, Gängmätning, Borrning, Brotschning och Fräsning för de flesta material, allt från Aluminium till Rostfritt och Hardox. Vårt lager av Håltolkar och Inställningsringar är mycket omfattande. Vi har det största lagret i Europa vad det gäller Gängtolkar och Gängringar med certifikat såsom M, MF, UN, G, W, NPT, NPTF, Rc/Rp, Tr, PG, BA, etc. med olika toleranser och för Insatsgänga, många finns även i vänsterutförande.

Aktuellt
Nyheter

2023-07-07

Säljare till Sjöborgs

Vi söker ny säljare.

2022-06-21

Semesterstängt och utleveranser

Under V29 och 30 kommer Stockholmskontoret vara stängt för utleveranser. Produkter från ZC...

2022-01-31

Event med Euromaskin i Jönköping

Vi bjuder in till event under 3 dagar, 26-28 april.