Välkommen till Sjöborgs Maskin AB

Vi marknadsför högkvalitativa verktyg till svensk verktygsindustri, huvudsakligen för skärande bearbetning. Vi har ett brett sortiment inom Gängning, Gängmätning, Borrning, Brotschning, Svarvning och Fräsning för de flesta material allt från Aluminium till Rostfritt och Hardox.

Läs mer

Tänk på att allt går att lösa på något sätt

Vi är ett familjeföretag som grundades 1951 och är kända som en mycket kompetent leverantör av skärande verktyg och mätdon inom Svensk industri.

Vi har det största lagret i Europa vad det gäller Gängtolkar och Gängringar med certifikat såsom M, MF, UN, G, W, NPT, NPTF, Rc/Rp, Tr, PG, BA, etc. med olika toleranser och för Insatsgänga, många finns även i vänsterutförande.

Läs mer

Välkommen till Sjöborgs Maskin AB Sedan 1951 har Sjöborgs Maskin framgångsrikt levererat högkvalitativa verktyg till Svensk industri, huvudsakligen för skärande bearbetning. Vi har ett brett sortiment inom Gängning, Gängmätning, Borrning, Brotschning och Fräsning för de flesta material, allt från Aluminium till Rostfritt och Hardox. Vårt lager av Håltolkar och Inställningsringar är mycket omfattande. Vi har det största lagret i Europa vad det gäller Gängtolkar och Gängringar med certifikat såsom M, MF, UN, G, W, NPT, NPTF, Rc/Rp, Tr, PG, BA, etc. med olika toleranser och för Insatsgänga, många finns även i vänsterutförande.

Aktuellt
Nyheter

2021-07-01

Sommarsemester 2021

Se våra öppettider under sommaren

2021-03-24

Sök Mätprotokoll

Sök mätprotokoll / kalibreringscertifikat från JBO

2020-12-17

Öppet-tider Jul 2020

Sjöborgs har jul-öppet!