Sjöborgs söker Säljare!

Bild1.jpg

Vi söker ny säljare. 

Sjöborgs maskin erbjuder dig som säljare en stark produktportfölj med högklassiga produkter och flera starka varumärken exempelvis; ZCC, Garr, DIXI och DC Swiss.  
Vi har flera olika produkter för skärande bearbetning samt mätning och vi jobbar tätt med våra leverantörer. Sjöborgs har svensketablerad kundserviceoch nya finalokaler.
Som säljare för Sjöborgs arbetar du med att etablera yrkesmässig, hållbara och långsiktiga relationer, vi finns där för att hjälpa våra kunder. 
Vi söker nu en säljare som vill jobba med nya och befintliga kunder.Utgångspunkt kommer vara från ditt hem och säljregion anpassa efter boendeort och område och diskuteras vid intervjutillfälle. 

Rollen som säljare 

I rollen kommer fokus ligga på att finna nya affärsmöjligheter där du får ansvar för att driva och utveckla affärerna. Du planerar, genomför och följer upp kundbesök, kundaktiviteter och kundevent, självklart med stöd och stötting av kollegor, vi är ett lag på Sjöborgs! Kunderna du besöker kommer vara produktionstekniker, operatörer och inköpareDu behöver kunna bemöta och hantera olika personer med fokus på att hjälpa kunden.  
Du behöver kunna se möjligheter och erbjuda verktygslösningar för att möta våra kunders behov samt bistå med en teknisk support. Du blir en viktig representant och ambassadörför oss samt en viktig kugge i vårt företag för att nå våra framtida mål. 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort eget drivteknisk förståelse av skärande bearbetning och tycker det ärkul attträffa människor och driva kundmöten mot affärer. Du ska ha erfarenhet och känsla för tillverkande industri, förstå deras behov och efterfrågan. Du har en mycket god teknisk förståelsesom gör att du kan analysera och bemöta/åtgärda kunders behov med effektiva lösningar. Du är van att jobba tillsammans med befattningshavare på flera olika nivåer hos respektive kund och du trivs med att resa i jobbet. För att lyckas tror i att du behöver vara orädd och ha drivet att öppna nya möjligheter och har en god initiativförmåga samt är självgående.  

Varför Sjöborgs? 

Hos Sjöborgs blir du en viktig kugge i vårt goa gäng som alla brinner för samma saker, kundfokus och skärande bearbetning. Vi är ett lag och har varandras ryggar och det viktgit för oss! Vi värdesätter det fria ansvaret och teamkänslan lika högt.  
Vill du vara med och forma Sjöborgs framtid, samt bidra till att vi även fortsättningsvis har väldigt roligt på jobbet?  

Tveka inte att söka jobbet!
Skicka in spontanansökan!

START: Enligt överenskommelse 
PLATSDiskuteras 
OMFATTNING: Heltid, 100% 
LÖN: Absolut! 
 

Frågor eller funderingar, hör av dig till:
Alfred Segerfridh, rekryteringsansvarig, Alfred.segerfridh@stenbergs.se, 070 - 9167 616
Jan Anré, rekryterandechef, jan.anre@sjoborgs.se, 073 - 0399 786